Skip to content

Over Mark

Mark Studio-19

Mark Music Productions wordt gerund door Mark Pepping. Mark werd geboren in 1992 in Roden en groeide op in Dronten. Als jochie van 7 jaar begon hij met een AMV Cursus, al snel volgde de eerste piano-en keyboardlessen. Door zijn brede interesse in diverse muziekstijlen en muziekinstrumenten bekwaamde hij zichzelf naast toetsen op gitaar, basgitaar, drums(programmering) zang en accordeon. Mark speelde in diverse bands, ensembles en koren, heeft in 2008 een versnelde opleiding Muziek & Sounddesign aan de School voor de Kunsten in Groningen voltooid.

In het dagelijks leven houdt Mark zich bezig met arrangeren, componeren, schrijven van teksten, produceren en opnemen van muziek en geluid, wat hij sinds 2010 in zijn eigen opnamestudio doet. Hij werkt met diverse artiesten en songwriters in de studio, of live als muzikant op de bühne. Songs van zijn hand worden gezongen door o.a. Wia Buze, Wesley Klein, Antje Monteiro, Ramon Beense, Tony Neef, Imca Marina, Remko Harms, Stevan Bloema, e.a.  Ook produceert Mark muziek voor de dressuur-sport (kür op muziek) op maat gemaakt, in elke gewenste stijl.

 

 

Naast deze activiteiten is Mark dirigent en arrangeur van het Eelder Bloemenkoor,  Oosterstörm Groningen en popkoor XING Assen. Met alle koren staat hij regelmatig op de bühne. Verder geeft hij presentatie, performance en interpretatie workshops aan koren/zanggroepen in heel Nederland. 

Oosterstörm
Oosterstörm
Eelder Bloemenkoor
Eelder Bloemenkoor
Popkoor XING
Popkoor XING
Back to top