Tijdens de midzomeravondconcerten zingt Mark Pepping het rijke oeuvre van zijn favoriete Nederlandse artiesten. Samen met vier topmuzikanten Gerard Kema, Rick Lammers, Bart Winsingh en Cees Bolhuis brengt hij een mooi en gevarieerd programma uit het repertoire van o.a. Ramses Shaffy, Robert Long, Simone Kleinsma, André van Duin en Boudewijn de Groot. Liedjes over hoop en liefde, omdat we in deze tijden van beide niet genoeg kunnen hebben. De concerten vinden plaats in de schitterende ambiance van de Margarethakerk in Norg. 

Alle concerten worden gehouden volgens de richtlijnen van het RIVM. Met een maximale bezetting van 50 bezoekers per concert, op 1,5 meter. Er zijn telkens 2 concerten per avond, aanvang 19.30 uur en 21.00 uur. Het concert duurt 60 minuten en bevat geen pauze. Reserveren is verplicht, dit kan via onderstaande knoppen:

DE CONCERTEN OP 6 & 13 AUGUSTUS ZIJN UITVERKOCHT.

Daarom spelen wij 2 extra concerten op VRIJDAG 14 AUGUSTUS

Komt u met meerdere personen uit uw gezin (maximaal 5) en kunt u daarom bij elkaar zitten? Laat dan één persoon meerdere kaarten afrekenen. Dan zorgen wij ervoor dat u als gezin bij elkaar kunt zitten. Bestelt u meerdere kaarten los van elkaar, dan zullen dat ook enkele zitplaatsen worden tijdens het concert. 

Dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Toont alle 2 resultaten